بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی، این فراخوان سهشنبه 10 مرداد 96 منتشر شده و در بخشی از این فراخوان آمده است:
«امروزه یکی از معیارهای مهم سفر غذاست و گردشگری حول محور غذا یکی از ارکان این صنعت و موضوع غذاهای محلی و ملی در دنیا یکی از مبانی اقتصادی این حوزه است. تنوع اقلیمی و فرهنگی ایران در اقصینقاط کشور غذاهای متنوعی پدید آورده است. غذا و سفره ایرانی بهعنوان یکی از سه مکتب مهم آشپزی دنیا در کنار مکاتب چینی و رومی بهشمار میرود و این ظرفیت بالقوه میتواند بهعنوان یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری مناطق مختلف تبدیل شود.
به این منظور مقرر است برای تقویت این ظرفیت، تدوین استانداردهای مربوط، حفظ و احیای غذاهای ملی و محلی و احصای پیشنیازهای موردنیاز برای عرضه این غذاها در رستورانها و مراکز اقامتی سلسله جشنوارههایی تحتعنوان ”سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری“ برگزار شود.
لذا با درنظر گرفتن شاخصهای فرهنگی، قومی و اقلیمی، 8 منطقه برای برگزاری جشنواره مذکور تعیین شده و دومین جشنواره منطقهای از سریجشنوارههای فوقالذکر در دو بخش عمومی و مسابقه از روز پنجشنبه مورخ 96/6/16 لغایت شنبه مورخ 96/6/18 در شهر اراک، مجموعه سیاحتی هتل امیرکبیر، برگزار میگردد.»
متن کامل فراخوان در سایت ادارهکل بهآدرس http://markazitourist.ir و سایت جشنواره بهآدرس http://arakfoodfestival.ir و نیز کانال تلگرامی ادارهکل بهآدرس http://tlgrm.me/markazitourist در دسترس متقاضیان است.
دومین دوره این جشنواره در منطقه پنج کشوری، با حضور استانهای اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی در شهر اراک برگزار میشود.
انتهای پیام/